Smart Patrol

Nieuwsbericht

Goed op de hoogte

Drone2Go presenteert jaarverslag 2022

Drone2Go heeft zijn jaarverslag 2022 gepubliceerd. Hierin wordt teruggekeken op een jaar met vele sprints, verschillende mijlpalen en veel media aandacht. Drone2Go werkt al enige tijd samen met partners toe naar een landelijk netwerk van automatisch vliegende drones.

In het jaarverslag blikt Drone2Go terug op de hoogtepunten en resultaten die in 2022 zijn behaald. Zo hebben de partners en marktpartijen diverse sprints en demo’s uitgevoerd met spectaculaire nieuwe ontwikkelingen. Ook zijn er dit jaar goede stappen gezet richting beyond visual line of sight (BVLOS) vluchten en een plan van aanpak voor compliance met wet- en regelgeving.

In het jaarverslag wordt de lezer meegenomen in alle persberichten. Met als hoogtepunt de demodag in mei, waarbij Drone2Go landelijk nieuws werd.

Afsluitend kijkt Drone2Go vooruit naar 2023, waarin het project verder wil met testen, innoveren en samenwerken. Drone2Go heeft als doel om effectiever en efficiënter te reageren op incidenten op de weg, op het water en in de bebouwde kom. Ook wil het project bijdragen aan effectief toezicht op de naleving van wet- en regelgeving.

Check hem via de link hieronder ↓  

https://smartpatrol.nl/wp-content/uploads/2023/03/Jaarverslag-Drone2Go-2022.pdf

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief

Gerelateerd nieuws